Buď naší novou duší! Výběrko na projekťáka pro rozvoj vzdělávání v kraji právě startuje!

Hlásíme do Karlovarského kraje, že od ledna 2024 potřebujeme doplnit tým KARPu o nového kolegu nebo kolegyni na pozici projektového manažera/projektové manažerky pro oblast vzdělávání v Karlovarském kraji. Budeš to právě ty?

 

Co bude náplní tvojí práce?

Zapojíme tě do realizace aktivit se zaměřením na rozvoj vzdělávání i realizace pilotních projektů určených pro žáky základních a středních škol. Na starosti budeš mít také administraci vybraných dotačních titulů Karlovarského kraje a konzultační a poradenskou činnost v oblasti rozvoje inovačního a podnikatelského prostředí a dotační politiky. Nebudeš chybět ani u přípravy či realizace dalších projektů pro rozvoj regionu ani u dalších aktivit agentury. Těšit se navíc můžeš na odbornou spolupráci se zástupci dalších subjektů z Karlovarska i celé ČR.

 

Jak si tě představujeme?

Máš ukončené středoškolské nebo vysokoškolské vzdělání, Karlovarský kraj znáš jako svoje (nejoblíbenější) boty, dokážeš samostatně a kreativně zorganizovat, vykomunikovat a odprezentovat i to, co ti ještě před chvilkou bylo cizí. V týmu se cítíš jako ryba ve vodě a nové věci jsou pro tebe výzvou, ne překážkou. Oplýváš vlastnostmi jako je zodpovědnost a spolehlivost, ale také minimálně uživatelskými znalostmi práce s počítačem. Tvůj trestní rejstřík zeje prázdnotou.

Když nám k tomu ukážeš, že se orientuješ v oblasti školství, vzdělávání a veřejné správě, operačních programech, inovačním a podnikatelském prostředí a strategických dokumentech Karlovarského kraje, víš, o čem je projektové řízení, máš zkušenosti s přípravou a realizací projektů, umíš anglicky a k tomu všemu řídíš auto, jsi náš člověk!

 

A co za to?

Finanční ohodnocení až 55 000 Kč měsíčně, k tomu prima kolektiv, pružnou pracovní dobu s možností 2 dní home office v měsíci, 5 týdnů dovolené, další benefity jako třeba mobil, noťas nebo příspěvek na stravné i možnost odborného růstu díky školením a kurzům.

Zní ti to jako good job? Pokud ano, pošli svůj životopis do 16 11. 2023 a buď naší/m projekťákem/projekťačkou už od 1. 1. 2024.

 

Potřebuješ vědět víc? Mrkni na www.karp-kv.cz, zavolej nebo napiš!

Ing. Vlastimil Veselý, e-mail: vlastimil.vesely@karp-kv.cz, mob.: 736 650 376

 

Zřizovatelé

Partneři